Centrale Termice pe Gaz

Top 5 cele mai bune centrale termice pe gaz

Centralele termice pe gaz sunt fără îndoială, inima caselor noastre. Ne țin de cald și ne oferă o aprovizionare vitală cu apă caldă. Pentru aproximativ 45% din casele din Romania, proprietarii au optat pentru o centrală termică, ceea ce face din lumea centralelor un loc imens și adesea confuz.

Dacă sunteți în căutarea unei noi centrale pe gaz sau a unui înlocuitor pentru o centrală veche care se defectează, dar pur și simplu nu știți de unde să începeți – echipa Caldura-Casei este aici pentru a vă sfătui si ghida!

Magazinul nostru a ales centrala termică Ariston Clas One 24 ca fiind una dintre cele mai bune opțiuni atunci cand optăm pentru o centrală pe gaz.

În prezent în România cele mai populare opțiuni pentru termoficare le reprezintă centralele electrice și cele pe gaz, centralele pe gaz având atât costurile de consum cât și de întreținere mai rezonabile comparativ cu cele electrice. Atunci când alegem centrala termică pe gaz, trebuie sa ținem cont de tipul de centrală termică adaptată nevoilor noastre.

Atunci cand alegem o centrala termica pe gaz în condensare trebuie sa luam în considerare, în primul rând, spațiul pe care doriți să-l încălziți. Camerele trebuie să fie suficient de mari astfel încât la retur apa să se poată răci, având astfel loc procesul de condens. 

Cele mai bune 5 centrale termice pe gaz

Pentru a economisi timp și a reduce stresul de a găsi cea mai bună centrală pe gaz, am întocmit pentru dvs. un clasament al celor mai eficiente centrale pe gaz.

Cercetând cele mai mari mărci, analizând în profunzime cele mai recente și mai bune centrale ale acestora, am comparat recenziile clienților, premiile din industrie și tehnologia remarcabilă pentru a găsi cele mai bune 5 centrale pe gaz disponibile pe piață astăzi.

 

                                                          1. Centrale Termice pe gaz Ariston – Ariston Clas One 24


Dacă sunteți în căutarea unui centrale noi, centralele pe gaz Ariston ar putea fi o opțiune bună – sunt fiabile, eficiente și destul de elegante.

Iată top 3 centrale pe gaz din gama Ariston:

Ariston Clas One 24

Ariston Alteas One+ 24

Ariston Genus One+ 24


 Care este dimensiunea potrivită pentru centrala Ariston?

Pentru centralele pe gaz Ariston, aveți la dispoziție o gamă de centrale de la 24kW până la 38kW – acestea fiind ideale atât unei locuințe mici de o camera, cât și unei case mai mari cu până la 4 dormitoare.

Dimensiunea centralei de care aveți nevoie nu depinde doar de dimensiunea proprietății dvs., ci și de dimensiunea sistemului dvs. de încălzire, de numărul de calorifere și/sau de suporturi pentru prosoape și de cererea de apă caldă (de exemplu, un duș sau două). Cea mai bună alegere facută de Caldura Casei pentru locuințe este centrala Ariston Clas One 24

 

Ariston Clas One este o centrală murală în condensare, pe gaz, destinată încălzirii spațiului de locuit și preparării de apă caldă menajeră.

Ariston Clas One este prevăzută cu raport de modulare 1:7 (puterea este reglată în funcție de necesarul efectiv de căldură pentru o economie maximă de energie) și un nou schimbător de căldură din oțel-inox, ce îi oferă fiabilitate și durabilitate.

Centralele Ariston pot fi descrise ca și produse inteligente care pot fi adaptate așteptărilor și nevoilor dvs. și controlate prin intermediul aplicațiilor precum Ariston NET direct de pe smarthphone-ul dvs. Cu toate modelele disponibile, Ariston a lansat gama de centrale pe gaz pentru a se adresa tuturor tipurilor de consumatori.

 

                                                                    2.Centrale pe gaz  Vaillant – EcoTec Plus

 

Vaillant este o altă alegere foarte populară printre  proprietarii centralelor pe gaz.

EcoTec Plus este modelul emblematic pentru Vaillant și se poate lăuda cu o tehnologie incredibilă în interiorul acestor centrale extrem de eficiente.

Vaillant susține că vizează întotdeauna un consum redus de energie, performanță ridicată și ușurință în utilizare, ceea ce putem vedea în următoarele caracteristici:

Evaluat A pentru apa caldă și eficiența încălzirii apei calde în 5 secunde Afișaj simplu cu iluminare din spate Echipa Căldură Casei vă pune la dispoziție doua tipuri de centrale Vaillant atât la 20kw cât și la 28kw în funcție de necesitățile dvs.

                                                                                                                                     

 

3. Centrale Termice Viessmann – Vitodens 100

 

Viessmann este un alt producător cu o mare reputație. 

Aceștia apreciază foarte mult fiabilitatea și satisfacția clienților, oferind clienților săi diferite aplicații pentru setarea și personalizarea cât mai precisă a centralei. Aceștia produc printre cele mai eficiente centrale pe gaz în condensație. Cu toate că au o reputație mult mai extinsă și sunt mult mai utilizate de către proprietarii caselor din Germania, centralele pe gaz Viessmann încep să prindă din ce în ce mai multă popularitate și în Romania.

Pe caldura-casei.ro puteți găsi modelul Viessmann Vitodens 050 și 100.

                                                                                                                 

 

 

4. Centrale pe gaz Immergas – Victrix Pro

 

Immergas este printre cei mai mare producători de centrale termice din Europa, producând până la 300.000 de centrale pe an. Sistemul de condensare asigură economii substanțiale la costurile de funcționare ale sistemelor noi de încălzire și la înlocuirea unităților învechite din sistemele existente.

Eficiența cazanelor în condensație Immergas respectă standardele de eficiență pentru noile sisteme de încălzire. De asemenea, au fost certificate în clasa 5 și 6, cele mai înalte clase ecologice stabilite de standardele tehnice.

Căldurăcasei.ro pune la dispoziție două centrale Immergas pe gaz Immergas Victrix Tera 24/28 1 ERP și Immergas Victrix Pro 55kw.

                                                                                                                                           

 

 

5. Centrale pe gaz Arca Pixel – Arca Pixel 25 MX

 

Pixel MX PN este o nouă unitate compactă de condensare pre-mix cu tehnologie electronică digitală ARCA. Un proiect de colaborare bazat pe o tehnologie extrem de fiabilă și inovatoare care utilizează un schimbător de căldură monotub din oțel inoxidabil și oferă confort maxim și economii de energie pentru utilizator. Modularea flăcării optimale este limitată la 1:7, aceasta poate fi folosită pentru a minimiza zgomotul ventilatoarelor cu viteză variabilă care funcționează la viteze mici și în domeniul optim de putere. Caracteristicile camerei etanșe protejează cazanul de eventuala ingerare de impurități, apă și insecte, care sunt foarte periculoase pentru ventilatoare și supape de gaz. 

 

                                                                                                                                                 

 

Echipa Căldură Casei oferă produse de calitate superioară și un serviciu excelent clienților de mai mult de doua decenii. Ne puteti contacta aici pentru a veni in ajutorul dvs. înspre alegerea centralei potrivite conform cerințelor dvs.     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *