Centrale Termice pe Gaz

Top 5 cele mai bune centrale termice pe gaz Ariston

centrala ariston clas one 24

Ariston a fost fondată în 1930 și-a început viața ca producător de cântare. De atunci, a devenit un producător cu mai multe fațete, care a început să producă încălzitoare de apă în anii ’60, lansând prima centrală termică în anii 1980. Brandul a continuat să crească la nivel global și și-a petrecut ultimii 20 de ani concentrându-se pe încălzirea din surse regenerabile și pe tehnologia inteligentă.

Ariston are modele de centrale termice care se potrivesc multor tipuri diferite de locuințe, punând la dispoziție boilere care vin în configurații combinate, de sistem sau obișnuite.

Centralele Ariston oferă în gama lor opțiuni de combustibil atât pe gaz, cât și GPL (gaz petrolier lichefiat) și se pot recomanda printr-o gamă variată de centrale termice pe gaz.

Acestea se remarcă prin eficiența energetică remarcabilă, consum redus de combustibil și optimizarea utilizării resurselor pentru economii semnificative la facturile de energie.

 

Mai jos aveți un clasament cu top 5 cele mai bune centrale pe gaz Ariston recomandate de echipa Caldura Casei

 

1. Ariston Cares S

Centrala termică în condensare Ariston CARES S este o centrală termică pe gaz de 24 kW, murală în condensare de generație noua, care, spre deosebire de modelul anterior, are un schimbător de căldură de înalta performanță din otel inox, raport de modulare al puterii de 1:5 și un design în totalitate nou, ducând succesul avut de modelul anterior către noi standarde de calitate. Este opțiunea ideală atunci când suntem în căutarea unei centrale termice pe gaz ieftine.Centrala termică, se amplasează mural, are tiraj forțat, kit de evacuare inclus și se utilizează pentru încălzirea spatiilor și pentru prepararea apei calde menajere în regim instant.

 

Centrala termica pe gaz Ariston Cares S

Centrala termica pe gaz Ariston Cares S

 

2. Centrala Ariston Clas One WiFi

Centrala Ariston Clas One WiFi este o centrală murală în condensare, pe gaz, destinată încălzirii spațiului de locuit și preparării de apa caldă menajeră. Are un design plăcut și dimensiuni reduse, încorporează tehnologie de ultima generație, iar eficienta să energetica vizează excelența. Designul centralei Ariston Clas One este conceput cu atenție la detalii, pentru că amplasarea să se poată realiza cu ușurință în orice spatiu, iar afișajul de tip LCD facilitează navigarea și oferă control complet asupra tuturor parametrilor și condițiilor de funcționare.

Centrală este proiectată pentru integrarea cu alte componente ale sistemului prin protocolul de comunicare Bus Bridgenet® și astfel o interacțiune asigurată cu toate componentele sistemului dumneavoastră. Centrala Ariston Clas One este prevăzută cu raport de modulare 1:7 (puterea este reglată în funcție de necesarul efectiv de căldură pentru o economie maximă de energie) și un nou schimbător de căldură din oțel-inox, ce îi oferă fiabilitate și durabilitate. Este o centrală termică pe care o puteți regăsi pe site-ul nostru caldura-casei.ro, pentru o perioada limitată că făcând parte din lista de promoții centrale termice.

Centrala termica pe gaz Ariston clas one WiFi

Centrala termica pe gaz Ariston clas one WiFi

 

3. Ariston Genus One+

Centrala Ariston Genus One+ este o altă centrală aflată în categoria promoțiilor de centrale termice, devenind astfel una din opțiunile de luat în calcul pentru montarea sau înlocuirea unei centrale existente.

Centrala dispune de încălzire durabilă, schimbător de căldură brevetat XtraTech™ din otel inoxidabil pentru o performanță fiabilă și rezistentă, performanță durabilă. Certificare pentru amestecuri care conțin până la 20% hidrogen și testare internă pentru până la 30% hidrogen. Performanță ecologică cu nivel de NOx de 25 mg/kWh Raport de modulare 1:10 pentru o eficientă îmbunătățită. Confort+ total Sistem nou de control al aprinderii+ pentru performanțe constante de încălzire, control avansat și siguranță în orice condiții. Sistem nou de control al debitului+ pentru același nivel de confort în fiecare cameră. Sistemul de senzori Hydro controlează automat presiunea sistemului și afișează o alertă atunci când este necesară completarea cu apă a sistemului. Intensitatea percepută a zgomotului a fost redusă cu 50%.

Centrala termica pe gaz Ariston genus one+

Centrala termica pe gaz Ariston genus one+

 

4. Ariston Alteas One

Datorită noului design, centrala termică Ariston Alteas One Net se potrivește în orice situație, oferind o notă de hi-tech spațiului în care este instalată, iar datorită componentelor interne reconfigurate design-ul este unul compact.

Echipa Căldura Casei vă pune la dispoziție această centrală termică pe gaz de 24kW, 30kW și 35 kW făcând parte, în prezent, din categoria de promoții ale centralelor termice.

Centrala termică Ariston Alteas One Net dispune de noua tehnologie a condensării și accesoriile de termoreglare ridică eficiența și performanța pentru a se încadra în Clasa Energetică A+. Inovativ Ignition System cu controlul automat al arderii și al tipului de gaze garantează performanțe constante pe toată durata de viață a centralei și oferă un control și siguranță sporite.

Vă oferă eficiență maximă prin noua tehnologie a condensării și accesoriile de termoreglare, ridică performanța pentru a se încadra în Clasa Energetică A+.

Centrala termica pe gaz Ariston alteas one

Centrala termica pe gaz Ariston alteas one

 

5.  Ariston Genus One System

Centrala termică în condensare Ariston Genus One 24 EU 24 kW funcționează pe combustibil gazos, beneficiază de tehnologia de condensare nouă și patentată, se amplasează mural, are o putere termică de 24 kW, tiraj forțat și beneficiază de conectivitate SMART. Echipamentul are design italian, se utilizează pentru încălzire și preparare apă caldă menajeră în regim instant și are o eficiență sezonieră de 94%, capabilă să atingă clasa energetică A.

Este o centrală intuitivă care dispune de funcția de auto diagnoză: centrala vă vă informa când este necesară o întreținere periodică. Datorită ecranului este posibilă și scrierea referinței asistenței tehnice. Mai mult, afișajul indică automat orice problemă care descrie într-un mod foarte ușor modul de rezolvare a eventualelor defecțiuni.

Centrala termica pe gaz Ariston genus one system

Centrala termica pe gaz Ariston genus one system

Cazanele Ariston sunt recunoscute pe scară largă pentru calitatea lor remarcabilă în domeniul încălzirii și confortului termic. Cu tehnologie avansată, eficiență și fiabilitate, acestea au devenit alegerea preferată în multe case.

Aceste unități centrale impresionează prin designul lor compact, funcționarea silențioasă și experiența plăcută a utilizatorului. Mulți apreciază și caracteristicile inteligente pe care acestea le aduc, precum telecomanda și programarea avansată.

Datorită eficienței lor energetice remarcabile, centralele Ariston economisesc energie și reduc costurile de încălzire. Ușor integrate în sistemele existente, acestea sunt compatibile cu nevoile locuințelor moderne. Pentru a afla ce tip de centrală se potrivește ne puteți contacta completând formularul, iar un expert vă va contacta în cel mai scurt timp. Este complet gratuit și nu există nici o obligație de a accepta ofertele primite.

În concluzie, centralele Ariston sunt o alegere excelentă pentru cei care caută soluții de încălzire eficiente, fiabile, care să corespundă cerințelor actuale de confort termic.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *