Teava cupru colac Halcor Thermogreen 22 mm x 1 mm

colac-thermogreen-22-mm-x-1-mm

Teava cupru colac Halcor Thermogreen 22 mm x 1 mm

Disponibilitate: In stoc

39,00 RON

Detalii

Descriere Teava din cupru ThermoGreen este destinata atat instalatiilor termice, cat si instalatiilor sanitare, fiind produsa in conformitate cu standardul SR EN 1057 cu exceptia tolerantei privind abaterea la grosime a peretelui si a normei privind grosimea minima a peretelui corespunzatoare diametrului (tolerante dimensionale si caracteristici mecanice). Acest produs are un continut cupru de cel putin 99,90% (in realizarea sa nu se utilizeaza cupru reciclat), asadar posibilitea aparitiei defectelor, fisurilor capilare care ar afecta sistemul pe durata si dupa instalarea tevilor este redusa. Teava din cupru ThermoGreen insumeaza carcateristici ce ii atesta atat calitatea, cat si functionalitatea: proprietati mecanice excelente: nu exista diminuari ulterioare ale calitatii; rezistenta la coroziune si la presiunea ridicata a apei; materialul din care este realizata nu este este inflamabil, isi mentine forma si rezistenta si la temperaturile ridicate ale mediului; astfel, se bucura de o durata de viata indelungata; asigura o protectie excelenta: in retelele de alimentare cu apa pentru consum menajer nu patrund substante poluante; rezistenta la ciclurile de presiune si la diferentele de temperatura impermeabila si rezistenta la actiunea agentilor externi rezistenta la uzura si la rupere; confectionata din material reciclabil, durabil, nepoluant. Teava din cupru ThermoGreen are lungimea de 25 metri si diametrul nominal de 22 mm.

PROMOŢIE NOUA GENERAȚIE DE CENTRALE ÎN CONDENSARE ARISTON

Garantie extinsa: Mai putine griji, mai multa eficienta.Cumpara o centrala Ariston din gama One si adauga extragarantie de 2 ani cu doar 99 lei. Vezi regulamentul pe extragarantiecentraleariston.ro

*Garanţia extinsă este de 7 ani pentru modelul Alteas One și de 5 ani pentru modelele Clas One, Genus One, Genus One System și Genus One Net.

Parteneri