Infiintare si Dezvoltare

Sunt mai mult de două decenii de când Caldura-Casei a fost înființată în 1999, cu scopul de a furniza produse de încălzire de cea mai bună calitate clienților noștri. 

Progres Caldura Casei

Am crescut de la o afacere mică de familie la un magazin online respectat în domeniul nostru, servind clienți din întreaga țară cu produse fiabile și de încredere.

Ce ofera Caldura-Casei

Suntem un magazin online specializat în comercializarea de centrale termice, termostate, accesorii și alte produse de încălzire pentru locuințe. 

cropped logo
caldura-casei.ro

Caldura-Casei Magazin Online

Caldura-Casei este locul perfect pentru a vă găsi produsele de încălzire de care aveți nevoie pentru casa dumneavoastră. De la centrale termice eficiente și termostate inteligente până la accesorii de încălzire de înaltă calitate, suntem dedicați să oferim produse de calitate superioară și un serviciu excelent clienților noștri. Cu peste 20.000 de produse vândute și peste 175 de recenzii pozitive, suntem mândri să fim un magazin online de încredere pentru clienții noștri.

De la o afacere mică la un magazin online de încredere: Povestea Caldura-Casei

1999
AN INFIINTARE
20000
CLIENȚI FERICIȚI
20
Branduri
2
Showroom
175
Recenzii Clienti
30000
Produse Vandute
caldura-casei.ro

Caldura-Casei Magazin Dedicat Clientilor

La Caldura-Casei, suntem dedicați să oferim produse de încălzire de calitate superioară și un serviciu excelent clienților noștri. Am fost în afaceri din 1999 și am câștigat o reputație solidă pentru furnizarea de produse fiabile și de încredere. Cu o gamă largă de centrale termice, termostate și accesorii de încălzire disponibile la prețuri competitive, suntem locul perfect pentru a vă găsi produsele de încălzire de care aveți nevoie pentru casa dumneavoastră. Cu peste 20.000 de produse vândute și peste 175 de recenzii pozitive, suntem un magazin online de încredere în domeniul nostru.

logo
2022722 3
termostat computherm e400rf wireless

Suntem mândri să oferim o gamă largă de produse de încălzire de la cele mai bune branduri din domeniul nostru. Ne asigurăm că toate produsele noastre sunt fiabile și de înaltă calitate, astfel încât clienții noștri să poată beneficia de cele mai bune produse de încălzire disponibile pe piață. Suntem de asemenea foarte atenți la nevoile clienților noștri și suntem întotdeauna dispuși să oferim sfaturi utile și sugestii în alegerea celor mai bune produse de încălzire pentru locuința dumneavoastră.

centrala termica in condensare ariston clas one 24 24 kw 38393 1000x1000 1000x1000 1