Intrebari frecvente

Care sunt modalitățile de a comanda un produs?

Produsele pot fi comandate online pe site-ul nostru, telefonic la 0745 788 181 sau din magazinul nostru din Iasi, Blvd. Alexandru cel Bun nr. 33, Bloc X3 parter.

 

Care sunt modalitățile de plată pe care le acceptați?

Modalitatea de plată acceptată este plata ramburs in momentul livrarii coletului sau prin transfer bancar.

 

Cum mă asigur că a fost plasată cu succes comanda mea? 

Odată ce comanda a fost înregistrată, veți primi un email de confirmare. Acesta va conține numărul comenzii și detalii despre produsele achiziționate.


Cum știu în ce stadiu se află comanda mea?
Vă puteți loga în cont(daca ati creat unul) pentru a urmări statusul comenzii sau suna la 0745 788 181.


Cum știu dacă ați primit produsele returnate?
Vă vom trimite un email pentru a vă confirma faptul că am intrat în posesia produselor returnate. Dacă în timp de 3 zile lucrătoare nu primiți o confirmare din partea noastră, vă rugăm să ne contactați telefonic la numarul  0745 788 181.


Dacă un produs nu se mai află pe stoc îl mai pot comanda?
Dacă un produs pe care vă doriți să îl achiziționați nu mai este pe stoc, vă rugăm să contactați departamentul Relații cu clienții, la numărul  +4 0745 788 181. De asemenea, ne puteți contacta pe adresa office@caldura-casei.ro, unde vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. 

Care este programul magazinului?
Programul este între orele 9-18 de luni până vineri si intre 09-16 sambata, duminica este inchis.


Care este perioada de livrare a produselor comandate?

Dacă produsul comandat de dumneavoatră există în stoc, atunci el poate ajunge la dumneavoastră în maxim 2 zile lucrătoare.

PROMOŢIE NOUA GENERAȚIE DE CENTRALE ÎN CONDENSARE

Cumpără o centrală termică Ariston Alteas One, Genus One sau Clas One şi vei beneficia de confort mai mult timp. Pana pe 31 octombrie Ariston îţi oferă garanţie extinsă de până la 7 ani, fără costuri suplimentare. Vezi centrale termice ariston.

*Garanţia extinsă este de 7 ani pentru modelul Alteas One și de 5 ani pentru modelele Clas One, Genus One, Genus One System și Genus One Net.

Parteneri