Protherm Ray 14 kW

Protherm Ray 14kw

Centrala electrica Protherm Ray 14 kW

Disponibilitate: In stoc

2.490,00 RON

Livrare gratuita pe teritoriul Romaniei

Livrare in 2 zile lucratoare

* In toate localitatile acoperite de Fan Courier * In localitatile neacoperite de Fan Courier se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.* Transportul este gratuit doar pentru comenzi de minimum 500 lei.

Detalii

Centralele electrice Ray sunt destinate, prin proiectare, sistemelor de incalzire cu apa cu circulatie fortata a apei. Acestea incalzesc apa din unitatea centrala sau singulara a sistemului de incalzire, apa care este apoi distribuita caloriferelor individuale sau pentru incalzirea in pardoseala prin intermediul unei pompe. Centrala electrica este construita in interiorul unei carcase din otel, ale carei parti frontale si laterale formeaza o unitate metalica prevazuta pe partea din spate cu suruburi. Robinetul de alimentare cu apa calda si tevile de iesire sunt prevazute in partea de jos a centralei electrice, unde se afla si cablul de alimentare. Centralele electrice din seria Ray sunt, prin proiectare, destinate a fi montate pe perete. 

Centrala electrica este dotata cu un schimbator de caldura cilindric, cu elemente de incalzire si un bloc hidraulic alcatuit dintr-o pompa de circulatie, un senzor de presiune, un aerisitor automat si o supapa de siguranta. Sectiunea pentru controlul intern si siguranta centralei electrice cuprinde un bloc cu comutare electronica, cu un contact pentru comanda prin intermediul unui semnal HDO (comanda de la distanta), cu un senzor de presiune si un termostat de siguranta. Pentru a compensa expansiunea la caldura a apei calde, sistemul este dotat cu un vas de expansiune de 7 litri.

Specificatii tehnice

Putere termica : 14 kw 

Volum incalzit : pana la 280 m³ 

Suprafata incalzita (inaltimea incaperilor 2,5 m) : pana la 112 m2 

Consum estimativ : intre 23,3 si 46,6 KWh/24h 

Randament : 99,5% 

Elemente incalzitoare : 2 rezistente electrice de 7 KW 

Centrala contine : pompa de circulatie, vas de expansiune 7 L, supapa de siguranta, aerisitor automat 

Curent maxim pe faza : 23 A 

Trepte de putere : 2,3 / 4,7 / 7 / 9,3 / 11,7 / 14 KW 

Racord (tur/retur) : 3/4'' 

Racord (umplere/golire) : 1/2'' 

Dimensiuni (inaltime x latime x adancime) : 740 x 410 x 310 mm 

Greutate fara apa : 34 kg Pentru alimentarea cu energie electrica a centralei se realizeaza un circuit electric independent, protejat de o siguranta de 25 A. 

Sectiunea conductorilor de Cu : 2,5 mm2 

PROMOŢIE NOUA GENERAȚIE DE CENTRALE ÎN CONDENSARE

Cumpără o centrală termică Ariston Alteas One, Genus One sau Clas One şi vei beneficia de confort mai mult timp. Pana pe 31 octombrie Ariston îţi oferă garanţie extinsă de până la 7 ani, fără costuri suplimentare. Vezi centrale termice ariston.

*Garanţia extinsă este de 7 ani pentru modelul Alteas One și de 5 ani pentru modelele Clas One, Genus One, Genus One System și Genus One Net.

Parteneri